Om oss

Om Aura Personal

Aura Personal brinner för människor

Som kandidat eller medarbetare hos oss blir du en viktig del av vår verksamhet. Här ska du känna att du är i trygga händer. Våra konsultchefer ser till att du har de bästa förutsättningarna att lyckas. Tillsammans med dig tar vi fram utvecklingsplaner och sätter upp mål. Vi vill att alla som jobbar med oss ska känna sig sedda och veta hur viktiga de är. Aura Personal präglas av engagemang och omtanke om alla människor vi möter i vår vardag.

Vi erbjuder alla anställda en fri utbildning efter sex månader. Vi strävar också aktivt efter att matcha våra konsulter mot något av våra kundföretag, och du som medarbetare är med och påverkar nästa steg i din karriär. Många av våra tidigare konsulter blir våra kunder, vilket vi ser som oerhört positivt.

Om du tror att vi är rätt arbetsgivare för dig ser vi fram mot din ansökan.

Kontakta oss

Morgon från Aura Personal.

Vi tror på människor och att alla som vill kan.

Våra år i branschen har gjort oss övertygade om att många fler kan skapa sin egen framgång bara någon ser dem och ger dem chansen. Vårt fokus ligger på att hitta just de som vill utvecklas och se möjligheter.

Om du söker personal och precis som vi tror att medarbetarna är den viktigaste resursen så kontakta oss för ett personligt möte. Vi är övertygade om att vi har rätt medarbetare för dig och ditt företag.

Aura Personal letar aktivt efter kandidater i miljöer där andra inte söker. Vi jobbar med gymnasieskolor i utsatta områden eftersom vi vet att många elever bär på en enorm kraft bara någon ser dem. Vi delar ut vårt Aura-stipendium till de elever som har skapat störst positiv förändring under sin skoltid och som representerar våra grundvärden

Tillsammans med våra kunder skapar vi de bästa förutsättningarna för våra medarbetares utveckling, vilket vi alla vinner på.