Om oss

Vi tror på människor och att alla som vill kan.

Våra år i branschen har gjort oss övertygade om att många fler kan skapa sin egen framgång bara någon ser dem och ger dem chansen. Vårt fokus ligger på att hitta just de som vill utvecklas och se möjligheter.

Aura Personal är stolta över sina medarbetare och kandidater och vet att de kan bidra till våra kunders framgång.

Vi bryr oss och vi vet att den stora skillnaden ligger i de små detaljerna, något som alla som jobbar med oss ska känna. Vi jobbar aktivt med att alltid bli bättre genom kontinuerliga uppföljningar av alla våra processer, och vi är i ständig förändring.

Vi söker efter personer med rätt inställning snarare än bakgrund eller utbildning, och vi vet att motiverade medarbetare som vill utvecklas alltid är den faktor som gör störst skillnad.

Om du söker personal och precis som vi tror att medarbetarna är den viktigaste resursen så kontakta oss för ett personligt möte. Vi är övertygade om att vi har rätt medarbetare för dig och ditt företag.

Aura Personal letar aktivt efter kandidater i miljöer där andra inte söker. Vi jobbar med gymnasieskolor i utsatta områden eftersom vi vet att många elever bär på en enorm kraft bara någon ser dem. Vi delar ut vårt Aura-stipendium till de elever som har skapat störst positiv förändring under sin skoltid och som representerar våra grundvärden.

Tillsammans med våra kunder skapar vi de bästa förutsättningarna för våra medarbetares utveckling, vilket vi alla vinner på.

Login medarbetare   Login jobbsökare   Läs om Aurastipendiet – för gymnasieelever
Sök utan CV

Tillsammans skapar vi möjligheter

Vi skapar karriärer

Våra konsulter bygger ditt företag

Alla kan bygga framgång

Bemanning

Vi arbetar med korta och långsiktiga konsultlösningar där vi anpassar oss efter dina behov.

Läs mer

Rekrytering

Vi arbetar med en kompetensbaserad metod, fri från fördomar och magkänsla.

Läs mer

Outsourcing

Vi tar hand om era tidskrävande uppgifter så att ni kan fokusera på kärnverksamheten.

Läs mer

Aura Academy

Vi erbjuder utbildningar hos oss internt och via nära samarbetspartners.

Läs mer