En grupp människor på ett möte som diskuterar något.

För företag

Aura Personal – Det personliga bemannings- och rekryteringsföretaget

Med mer än 20 år i bemanningsbranschen har vi en gedigen erfarenhet som lagt grunden till Aura Personal. Nyckeln till framgång är kompetens, tillgänglighet och viljan att utvecklas tillsammans med våra kunder och medarbetare.

Välkommen till Aura Personal – det personliga bemanningsföretaget.

Bemanning

Vi arbetar med korta och långsiktiga konsultlösningar.

För oss är det viktigt att våra kunder och medarbetare känner att vi är en långsiktig partner. Aura Personal arbetar nära kunden där du som kund har en och samma kontaktperson under hela processen. Vi är måna om att inte bara kompetensen är rätt utan även att mjuka värden matchar dina och vår medarbetares behov. Våra medarbetare och kunder ska uppleva att vi är kompetenta och tillgängliga. Om våra kunder eller medarbetare stöter på utmaningar ska det vara en självklarhet för dem att vi finns där. Vi tror på personligt engagemang och kvalitet i allt vi gör.

Hyra in personal är enkelt och det tillkommer inga extra kostnader utöver timarvodet. Vi följer alltid upp våra konsulter och om du som kund inte är nöjd ersätter vi omgående med en ny konsult. När du använder oss har du rätt bemanning till en förutsägbar kostnad, vilket underlättar din planering och frigör resurser för din kärnverksamhet.

Rekrytering

Vi arbetar med en kompetensbaserad metod, fri från fördomar och magkänsla. Aura Personals grundprincip är att vi ska vara flexibla och trygga att samarbeta med.

Vi vill att rekryteringsprocessen ska fungera så smidigt som möjligt. Genom att låta Aura Personal göra rekryteringarna kan våra kunder koncentrera sig på sin kärnverksamhet.

Aura Personal hjälper dig som kund att rekrytera rätt direkt. Det lyckas vi med genom att göra ett effektivt, noggrant och hängivet jobb. Vi gör allt vi kan för att du som kund ska bli nöjd.

Aura Personal tar endast betalt vid leverans – vilket innebär att betalning endast utgår om ni skriver anställningsavtal med en kandidat som ni fått via oss. Först när rekryteringen är avslutad och vi har nått en tillsättning av tjänst sker betalningen. Detta är en stor trygghet för dig som kund och en sporre för oss att göra det yttersta för att en tillsättning ska ske. Vi lämnar sex månaders garanti på alla rekryteringar.

Outsourcing

Vi tar hand om era tidskrävande uppgifter så att ni kan fokusera på kärnverksamheten.

Om ni väljer att outsourca hela eller delar av er verksamhet till oss skräddarsyr vi en lösning utifrån era behov och önskemål. Vi tar hand om hela processen och sköter driften av den del ni väljer att outsourca. Att outsourca processen till en extern specialist innebär ofta stärkt kompetens och förbättrad kvalitet. Vid uppstart gör vi en medarbetarundersökning på er arbetsplats för att identifiera vilka områden som fungerar bra idag och vad som kan utvecklas.

Vi fokuserar på outsourcing inom försäljning, lager och service.

Login medarbetare   Login jobbsökare   Läs om Aurastipendiet – för gymnasieelever
Sök utan CV

Tillsammans skapar vi möjligheter

Vi skapar karriärer

Våra konsulter bygger ditt företag

Alla kan bygga framgång

Bemanning

Vi arbetar med korta och långsiktiga konsultlösningar där vi anpassar oss efter dina behov.

Läs mer

Rekrytering

Vi arbetar med en kompetensbaserad metod, fri från fördomar och magkänsla.

Läs mer

Outsourcing

Vi tar hand om era tidskrävande uppgifter så att ni kan fokusera på kärnverksamheten.

Läs mer

Aura Academy

Vi erbjuder utbildningar hos oss internt och via nära samarbetspartners.

Läs mer